Shpërndarës POE Mate 4CH

30,00 

In Stock
Highlight
  • 4 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100 Mbps
  • E pajisur me 4 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
  • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
  • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
Description
Switch Ethernet POE Network Switch
POE RJ45 Port 4*10/100Mbps
Uplink Port 2*10/100Mbps
DC 52V/1.15A
Bandwidth 1.2G
Power Per≤30W &Whole≤60W
Extend Yes Agreement:IEEE802.3AT/AF
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Shpërndarës POE Mate 4CH
30,00  Add to cart