Shpërndarës Interneti Gigabit Mate 5CH

20,00 

In Stock
Highlight
  • 5× 10/100 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX
  • Plug and play, nuk nevojitet konfigurim dhe nuk kërkohet menaxhim
  • Mbështet funksionet 802.1p/DSCP QoS dhe IGMP Snooping
  • Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave
Description
Switch Ethernet Network Switch
RJ45 Port 5*10/100Mbps(Auto MDI/MDIX)
AC In 100V-240V 50HZ
DC Out 5V 1A(External power adapter)
Bandwidth 1.6G full duplex
Data Pin 12 36
MAC Address 2K
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Shpërndarës Interneti Gigabit Mate 5CH
20,00  Add to cart