Pajisje rrjeti

(Showing 1 – 6 products of 18 products)

Show:

Shpërndarës POE Mate 24CH

Highlight
 • 24 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100/1000 Mbps
 • E pajisur me 24 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
180,00 

Shpërndarës POE Mate 16CH

Highlight
 • 16 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100/1000 Mbps
 • E pajisur me 16 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
130,00 

Shpërndarës POE Mate 8CH

Highlight
 • 8 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100 Mbps
 • E pajisur me 8 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
44,00 

Shpërndarës POE Mate 4CH

Highlight
 • 4 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100 Mbps
 • E pajisur me 4 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
30,00 

Shpërndarës Interneti Gigabit Mate 24CH

Highlight
 • 24× 10/100/1000 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX
 • Plug and play, nuk nevojitet konfigurim dhe nuk kërkohet menaxhim
 • Mbështet funksionet 802.1p/DSCP QoS dhe IGMP Snooping
 • Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave
130,00 

Shpërndarës Interneti Gigabit Mate 16CH

Highlight
 • 16× 10/100/1000 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX
 • Plug and play, nuk nevojitet konfigurim dhe nuk kërkohet menaxhim
 • Mbështet funksionet 802.1p/DSCP QoS dhe IGMP Snooping
 • Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave
90,00 
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping