Mate

(Showing 1 – 6 products of 68 products)

Show:

Amplifikator MT-2080U 80W Mate

Highlight
 • 80W Max Power
 • AC Power 220V/50Hz or 110V/60Hz
 • Can be control volume of each zone alone With USB, MP3 player ,bluetooth,FM
 • 1- way MIC input,1-way line input,1-way line output With volume bass and treble
 • Color : Black / Aluminum
130,00 

Amplifikator MT-171 4CH Mate

Highlight
 • 4 Channel Output Intelligent Music System
 • AC Power 220V/50Hz or 110V/60Hz
 • Can be control volume of each zone alone With USB, MP3 player ,bluetooth,FM
 • MAX for 8pcs speaker
 • Color : White
90,00 

Shpërndarës POE Mate 24CH

Highlight
 • 24 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100/1000 Mbps
 • E pajisur me 24 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
180,00 

Shpërndarës POE Mate 16CH

Highlight
 • 16 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100/1000 Mbps
 • E pajisur me 16 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
130,00 

Shpërndarës POE Mate 8CH

Highlight
 • 8 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100 Mbps
 • E pajisur me 8 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
44,00 

Shpërndarës POE Mate 4CH

Highlight
 • 4 porte  POE RJ45 10/100 Mbps dhe 2 porte uplink RJ45 10/100 Mbps
 • E pajisur me 4 porte të mbështetura PoE+ për të transferuar të dhëna dhe energji përmes një kablloje të vetme
 • Punon me IEEE 802.3af/at pajisje të përputhshme, duke zgjeruar rrjetet e shtëpisë dhe të zyrave
 • Dizajni i plug and play, nuk kërkohet konfigurim
30,00 
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping