Ethernet Network Switch

Showing the single result

Show:

Shpërndarës Interneti Mate 5CH

Highlight
  • 5× 10/100 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX
  • Plug and play, nuk nevojitet konfigurim dhe nuk kërkohet menaxhim
  • Mbështet funksionet 802.1p/DSCP QoS dhe IGMP Snooping
  • Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave
10,00 
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping