Kamera IP

(Showing 1 – 6 products of 13 products)

Show:

Kamera IP TVT 2MP PTZ

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente 5 mm – 75 mm E motorizuar
 • Vizioni i natës : 150 metra
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Zmadhimi optik 15x , zmadhimi dixhital 16x
 • Mbështetje për analizën inteligjente : Smart Tracking , DWDR , WDR – DNR – HLC – BLC
480,00 

Kamera IP TVT 4MP WIFI

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente fikse 2.8 mm
 • Vizioni i natës : 30 metra
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Mbështetje WIFI : Po
 • Mbështetje për analizën inteligjente : DWDR , WDR – DNR – HLC – BLC
110,00 

Kamera IP TVT 8MP AI

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente fikse 2.8 mm
 • Vizioni i natës : 40 metra (FullColor & Alarm)
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Mbështetja e alarmit : Paralajmërim me dritë blu dhe të kuqe
 • Mbështetje POE : Po
290,00 

Kamera IP TVT 8MP AI

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente fikse 2.8 mm
 • Vizioni i natës : 40 metra (FullColor & Alarm)
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Mbështetja e alarmit : Paralajmërim me dritë blu dhe të kuqe
 • Mbështetje POE : Po
290,00 

Kamera IP TVT 4MP AI

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente fikse 2.8 mm
 • Vizioni i natës : 40 metra (FullColor & Alarm)
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Mbështetja e alarmit : Paralajmërim me dritë blu dhe të kuqe
 • Mbështetje POE : Po
220,00 

Kamera IP TVT 8MP

Highlights:
 • Rezolucioni : [email protected]+
 • Lente : Lente fikse 2.8 mm
 • Vizioni i natës : 30 metra
 • Mbështetje audio : Mikrofoni i integruar
 • Mbështetje POE : Po
 • Mbështetje për analizën inteligjente : DWDR , WDR – DNR – HLC – BLC
190,00 
Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping